Siparişimi nasıl değiştirebilirim?

Değişim işleminin gerçekleşebilmesi için öncelikle ürünlerin kullanılmamış, yıpranmamış, yıkanmamış yani size gönderildiği gibi olması gerekmektedir. Ürün elinize ulaştığı günden itibaren 14 iş günü içerisinde değişimi gerçekleştirmelisiniz.

Aldığınız ürünü çeşitli sebeplerden dolayı değiştirmek istediğinizde ürünü düzgün bir şekilde paket haline getirerek; tüm aksesuarları ile kutu üzerinde fatura, koli bandı yapıştırılmadan ve mutlaka orijinal kutusu ile faturanızın arkasına ne istediğinizi adres, telefon ve alıcı adı ile birlikte geri göndermeniz yeterlidir gönderileriniz kutusu bozuk ya da hiç kutusuz geldiği takdirde değişim olmayacaktır

İndirimli ürünlerde iade ve değişimi ile yapılamamaktadır.

Ürün Değişim/iadelerinde tarafımıza Sadece PTT KARGO İLE  (paket büyüklüğüne göre) KARGO ÜCRETİ İLE  Kargo Gönderebilirsiniz.

değişim / iade yapmak için faturanızın ön yuzundeki ilgili alanı doldurup yurtiçi kargo ile modayase adına  kargo ücreti ödemesini yapacağınızı belirterek gönderebilirsiniz

14 günlük değişim süresi dolduğunda ya da ürünler tekrar satılabilirlik durumunu yitirdiğinde değişimler kabul edilmemektedir.

FATURASIZ DEĞİŞİM VE İADE YAPILAMAZ

AYIPLI MALIN İADESİ NASIL YAPILIR?

Üründen kaynaklanan herhangi bir sorundan dolayı müşteri, malın teslim tarihinden itibaren 14 gün içerisinde ayıplı mal bildiriminde bulunursa, ürünü iade etme, ücretsiz kargo, ücretsiz değişim ya da ücretsiz onarım haklarına sahiptir.”

Ayıplı Mal bildiriminde bulunarak yukarıda belirtilen haklardan faydalanmak için;

     Müşteri, 14 gün içerisinde ayıplı mal bildiriminde bulunmalıdır.

BU DURUMDA MUTLAKA OFİS NUMARAMIZDAN MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİMİZ İLE İLETİŞİME GEÇİLMELİDİR

    Ayıplı Mal bildiriminde, ürünün imalatçısı düzenlenen bir raporla kullanım hatasının bulunup
bulunmadığı belirlenir. Kullanıcı hatasının olduğu tespit edilirse, müşteri, haklardan faydalanamaz.